Stekt fisk med tacokrydder

Dette trenger du:

Ca. 600 g laksefilet, uten skinn og ben (Eller annen fisk)

Salt og pepper

4-5 ss grov sammalt rug

2 ts tacokrydder eller tandoori masala krydder

1 dl nøytral olje eller smør til steking

 

Stekte poteter:

6-8 poteter

olje

salt og pepper

 

Rømmedipp med krydder:

1 dl rømme

1 dl majones

1?2 ss sennep eller chilisaus

1/2 ss sitronsaft

½ ts tacokrydder eller tandoorikrydder

salt og pepper

eventuelt ørlite sukker

Bland sammen og smak til med salt, pepper og ørlite sukker.

 

Tomatsalsa:

2 tomater

1 ss ketchup eller chilisaus

2 ss basilikum

salt og pepper

 

Slik gjør du:

Del potetene med tynt skall i båter, legg i ildfast form og vend inn olje, salt og

pepper.

Legg gjerne med noen rotgrønnsaker, de setter både farge og smak.

Sett i varm stekeovnen ved 225-230 grader og stek til potetene er møre og gyldne, 40-45 min.

 

Skjær laksefileten i fingertykke staver.

Vend laksestavene rugmel tilsatt salt, pepper og krydder.

Stek laksestavene på alle sider i middels varm panne.

 

Del tomatene i to og ta ut innmaten.

Finhakk tomatkjøttet og bland med ketchup eller chilisaus, finhakket basilikum og salt og pepper.


Bare å nyte 🙂


 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg