Hjemmelagde knekkebrød

Dette trenger du:

3,5 dl grovspelt eller grov rug

3,5 dl havregryn (lettkokt)

1,5 dl sesamfrø

2 dl solsikkefrø

1 dl linfrø (lønner seg å bruke mortel og hakke på disse)

1 dl kruskakli

1 ts salt

7 dl lunkent vann

1 ts honning (røres ut i litt av vannet (varmt) som blandes med resten av vannet)


linfrø i mortel, slik at oljen kommer ut.

 

Alt dette blandes til en grøt

Hell utover på 2 plater, smør utover med slikkepott.

Hvis man ønsker å ha litt smak, kan man drysse over litt urtekrydder eller flaksalt.

 

Stekes på 190`c varmluft begge platene på en gang i 10 minutter- tas ut og rutes opp med pizzahjul.

 

Så stekes de i 30 minutter til. Deles opp på nytt og tørkes i 30 minutter på 100`c.

Avkjøles på rist, ellers blir de ikke sprøe.

Masse lykke til!!

Glad påsk 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg