Hjemmelagde knekkebrød

Dette trenger du:

3,5 dl grovspelt eller grov rug

3,5 dl havregryn (lettkokt)

1,5 dl sesamfrø

2 dl solsikkefrø

1 dl linfrø (lønner seg å bruke mortel og hakke på disse)

1 dl kruskakli

1 ts salt

7 dl lunkent vann

1 ts honning (røres ut i litt av vannet (varmt) som blandes med resten av vannet)


linfrø i mortel, slik at oljen kommer ut.

 

Alt dette blandes til en grøt

Hell utover på 2 plater, smør utover med slikkepott.

Hvis man ønsker å ha litt smak, kan man drysse over litt urtekrydder eller flaksalt.

 

Stekes på 190`c varmluft begge platene på en gang i 10 minutter- tas ut og rutes opp med pizzahjul.

 

Så stekes de i 30 minutter til. Deles opp på nytt og tørkes i 30 minutter på 100`c.

Avkjøles på rist, ellers blir de ikke sprøe.

Masse lykke til!!

Glad påsk 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg