Du trenger:
Ca. 450 g Oreo kjeks (det er ca. 3 pakker)
100 g smeltet smør
2 pk. Tine kremost naturell (eller 1 pk Phildelphia 225 g) myknet
2,5 dl melis
ca 3,5 dl piska krem (Man kan bruke vanlig kremfløte, men man kan også bruke amerikanske cool whip (veldig vanskelig å få ta i Norge) eller Menkomel Whipping i stedet)
2,5 spiseskjeer sukker
1 pose sjokolademousse fra Toro
3 dl melk til moussen
1/4 del av oreo kjeksene legges for seg i en skål og brekkes opp i småbiter
Ta restene av kjeksen og putt i en pose, og smuldre de opp til veldig små biter,
rull over med kjevle så blir det enklere.
Smelt smør og hell det over kakesmulene i en bolle og bland det godt til det
kan smøres ut i en form, ca 24 cm form.
Miks kremosten med melis med en mikser så det blir en luftig og kremete masse
Ta en ny bolle, og miks krem med sukker bruk ca halvparten av den stivpiskete
kremen til å røre forsiktig inn i den ferdige ostemassen
Smør massen over kakebunnen, for anledningen er det tatt oppi litt konditorfagre
Legg opp på halvparten av oreokjeksen du satt til side, og sett den inn i kjøleskapet
i 30 minutter
Miks sjokolademoussen i henhold til pakningen
Rør inn resten av kjeksen og smør over kaken. Settes inn i kjøleskapet i 1 time
Deretter tar du på litt krem. La kaken stå avkjølt ytterligere noen timer,
og aller best blir den om den får stå nesten ett døgn før man skjærer rundt
kanten og løsner formen og spiser.
Masse lykke til