Mie`s Eplemos

Dette trenger du :

500 g epler

0,75 dl vann

1,5 dl sukker

Eplene deles i to eller fire og settes til koking med vann i en egnet kjele.

Kokes til de er helt møre.

Det er en fordel at de moses varme, da ved hjelp av et moseapparat, en sikt,

en foodprosessor eller en kjøttkvern. 

Tilsett sukker.

Kokes videre 7-8 min. under omrøring.

Tas over i egnet emballasje. Pga. dårlig holdbarhet er det en fordel å fryse ned eplemos i små begre.

Masse lykke til!

Mie har spist og koset seg med 2 skiver til kvelden. 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg