Fiskeburger

Meny har 30% på fersk fisk denne uka, så da ble det fiskeburgere til middag idag.

Når jeg lager dette lager jeg opp endel 🙂

Dette trenger du:

600 g seifilet/torsk/hyse/laks/uer

1 ss salt 

1 ts pepper

3 ts potetmel

2 egg

1 dl melk

2 dl matfløte

100 g smør

1 løk

2 ss gressløk

litt olje til steking

 

Del opp fisken i terninger og ha det i foodprosessor (viktig at fisken er kald)

Idag kjøpte jeg torsk, laks og sei


Ha i salt, pepper og potetmel = farse

Finhakk løken, Mie pleier ikke like løk i burgere derfor river jeg løken med rivjern.

Stek løken med 100 g smør, avkjøl og ha oppi gressløk

Ha i eggene i farsen, spe med melk og fløte

Tilsett løk-smøret og rør litt rundt

Begynn å steke, ca. 3 min på hver siden

Dette ble ca 22 burgere 🙂

Lykke til!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg