Kokosbollekake…mmmmmmmmm!

Så at Wenches kjøkken på Tv2 hadde laget denne, så jeg måtte også teste den ut!

Lagde kokosboller sist, og det var litt vanskelig å få på sjokoladen syntes jeg å huske.

Dette trenger du:

6 plater gelatin
4 eggehviter
4 dl sukker
1 ts vaniljesukker

Glasur:
1,5 plate kokesjokolade
2 ss kokosfett

 

Legg gelatin i bløt i kaldt vann og løs opp de myke gelatinbladene i 1 dl kokende vann.

Pisk eggehviter stiv ( bruk kjøkkenmaskin).
Ha i sukker og vaniljesukker og visp sammen.

Tilsett den oppløste gelatinen og vips kraftig i 15 min.

Dryss kokos på et fat, sett en kakering ( ringen på en springform) opp på. Hell massen i ringen.

Eller hvis du vil ha det oppi en skål eller noe annet kan du legge litt plastfolie i bunn og helle massen over.


Sett kjølig minst 4 timer. Jeg hadde den i kjøleskap til dagen etter.

 

Glasur:

Smelt kokesjokolade med 2 ss kokosfett , ta av plastfolien og fordel over den stivnede kaken.

Dryss over kokos eller annet.

Ønsker dere en god helg og lykke til!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg