Kokosbollekake…mmmmmmmmm!

Så at Wenches kjøkken på Tv2 hadde laget denne, så jeg måtte også teste den ut!

Lagde kokosboller sist, og det var litt vanskelig å få på sjokoladen syntes jeg å huske.

Dette trenger du:

6 plater gelatin
4 eggehviter
4 dl sukker
1 ts vaniljesukker

Glasur:
1,5 plate kokesjokolade
2 ss kokosfett

 

Legg gelatin i bløt i kaldt vann og løs opp de myke gelatinbladene i 1 dl kokende vann.

Pisk eggehviter stiv ( bruk kjøkkenmaskin).
Ha i sukker og vaniljesukker og visp sammen.

Tilsett den oppløste gelatinen og vips kraftig i 15 min.

Dryss kokos på et fat, sett en kakering ( ringen på en springform) opp på. Hell massen i ringen.

Eller hvis du vil ha det oppi en skål eller noe annet kan du legge litt plastfolie i bunn og helle massen over.


Sett kjølig minst 4 timer. Jeg hadde den i kjøleskap til dagen etter.

 

Glasur:

Smelt kokesjokolade med 2 ss kokosfett , ta av plastfolien og fordel over den stivnede kaken.

Dryss over kokos eller annet.

Ønsker dere en god helg og lykke til!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg