Så at Wenches kjøkken på Tv2 hadde laget denne, så jeg måtte også teste den ut!
Lagde kokosboller sist, og det var litt vanskelig å få på sjokoladen syntes jeg å huske.
Dette trenger du:
6 plater gelatin
4 eggehviter
4 dl sukker
1 ts vaniljesukker
Glasur:
1,5 plate kokesjokolade
2 ss kokosfett
Legg gelatin i bløt i kaldt vann og løs opp de myke gelatinbladene i 1 dl kokende vann.
Pisk eggehviter stiv ( bruk kjøkkenmaskin).
Ha i sukker og vaniljesukker og visp sammen.
Tilsett den oppløste gelatinen og vips kraftig i 15 min.
Dryss kokos på et fat, sett en kakering ( ringen på en springform) opp på. Hell massen i ringen.
Eller hvis du vil ha det oppi en skål eller noe annet kan du legge litt plastfolie i bunn og helle massen over.
Sett kjølig minst 4 timer. Jeg hadde den i kjøleskap til dagen etter.
Glasur:
Smelt kokesjokolade med 2 ss kokosfett , ta av plastfolien og fordel over den stivnede kaken.
Dryss over kokos eller annet.
Ønsker dere en god helg og lykke til!!
Oi, den så god ut!!
Michelle: 1000 takk, veldig enkel også