Henriette`s Hermetiserte pærer

Min svigerinne har laget av egenproduserte pærer 🙂

Du trenger:

  • pærer
  • norgesglass
  • vann
  • salt
  • sukker

 

Skrell, rens og del pærer i 2-4 biter, legg bitene i en bolle med vann og litt salt (så pærene ikke blir brune) imens du lager sukkerlake, ca 400 g sukker til 1 liter vann.

Laken skal varmes til sukkeret er oppløst (ca 80 grader) skyll pærene litt, legg de i kjelen med sukkerlake og la de trekke til de er møre.

Legg så pærebitene på glass og hell over sukkerlaken til alle pærene er dekket.

Skru på lokk, la kjøle ned og stram lokk litt til.

Settes litt kjølig eller nytes med en gang! Kan også legge vaniljestang, stjerneanis eller noe annet for å smaksette!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg