Dette trenger du:
250 g havregryn
50 g solsikkekjerner
70 g valnøtter
70 g hasselnøtter
50 g sesamfrø
25 g brunt sukker
1 dl eplejuice
1/2 ts maldonsalt
1 ss smør
100 g tørket frukt
Rør sammen alt det tørre med unntak av sukker og tørket frukt/bær.
Ha eplejuice, smør, sukker og honning i en kasserolle, og varm opp til alt er oppløst.
Grovhakk de største nøttene
Hell den våte blandingen over det tørre og rør rundt.
Hell blandingen over på et stekebrett med bakepapir
og fordel den jevnt utover.
Når blandingen er ute, la den stå og bli avkjølt.
Så putter du oppi den tørkede frukten.
Steks midt i ovnen ved 140 grader
(på vanlig over- og undervarme) i 50-60 minutter.
Rør i blandingen cirka hvert 10-15 minutt
Frokostblandingen er holdbar i ca 1 måned.
0 kommentarer