Kransekake

Dette trenger du:

750 g mandler

750 g melis

4 eggehviter

2 ss hvetemel (kan sløyfes, men det gjør deigen seig)

 

Mal halvparten av mandlene.

Bland det tørre sammen og tilsett så en og en av eggehvitene.

 

Tilsett litt og litt eggehvite

Så bør deigen eller blandingen stå i romtemperatur over natta.

Dagen etter sprøyter man deigen i godt smurte former jeg brukte formfett.

Kan bruke kjøttkverna på mikseren.

Stekes på 200`c i 10 minutter

Klar til å puttes i frysa til jul 🙂

Lykke til!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg