Kålrabistappe

Dette trenger du:

  • Lag hvit saus (2 ss.smeltet marg. + 3 ss.mel + 4-5 dl.melk, kokes forsiktig i ca. 5 min. Pass på at den ikke svir seg!)
  • 2 mellomstore kålrabi
  • 1/4 ts muskatnøtt
  • salt

 

Skrell og del kålrabi i biter, kok i vann med 2 ts. salt i ca 15 min. Hell av vannet

Hvordan du lager hvit saus:

Smelt margarin

Ha i mel

Ha i melk

Kokes i 4-5 min, smak og kjenn om “melsmaken” er borte…

 Mos kålrabien og tilsett hvit saus + salt + muskatnøtt

Ferdig til kjøttkaker eller pinnekjøtt 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg