Vaniljesaus kake

Mie smakte denne kaken i bursdagen til ei i klassen og ville gjerne bake denne hjemme.

Dette trenger du:

  • 250 g smør
  • 500 g sukker
  • 1 liter ferdig vaniljesaus (f.eks. Piano)
  • 800 g hvetemel
  • 6 ts bakepulver
  • 3 ts vaniljesukker


  • Pynt:
  • sukker
  • kanel


Ha vaniljesaus, smør og sukker i en kjele og varm opp på middels varme

under omrøring til smøret har smeltet og alt er godt blandet. Avkjøl noe.


Sikt sammen de tørre ingrediensene i en stor bakebolle.

Ha i vanilje- og smørblandingen og rør deigen jevn og klumpfri med en stålvisp.


 


Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30×40 cm).

Strø over rikelig med sukker og kanel.

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 40 min. Avkjøl kaken i formen.



Spennende å smake på denne når den blir litt kaldere 🙂

Ha en fin Tirsdag!

 


3 kommentarer
    1. For en god kake dette var 🙂 Lagde den nå i kveld. Supert altså. Nå kan barseljentene bare glede seg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg