Mie smakte denne kaken i bursdagen til ei i klassen og ville gjerne bake denne hjemme.
Dette trenger du:
- 250 g smør
- 500 g sukker
- 1 liter ferdig vaniljesaus (f.eks. Piano)
- 800 g hvetemel
- 6 ts bakepulver
- 3 ts vaniljesukker
- Pynt:
- sukker
- kanel
Ha vaniljesaus, smør og sukker i en kjele og varm opp på middels varme
under omrøring til smøret har smeltet og alt er godt blandet. Avkjøl noe.
Sikt sammen de tørre ingrediensene i en stor bakebolle.
Ha i vanilje- og smørblandingen og rør deigen jevn og klumpfri med en stålvisp.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30×40 cm).
Strø over rikelig med sukker og kanel.
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 40 min. Avkjøl kaken i formen.
Spennende å smake på denne når den blir litt kaldere 🙂
Ha en fin Tirsdag!
3 kommentarer
For en god kake dette var 🙂 Lagde den nå i kveld. Supert altså. Nå kan barseljentene bare glede seg 🙂
Marianne: Så bra 🙂 Enkel og god 🙂
Spennende… Må prøves 😀